Paweł

10 lat
Pseudonim – Pamel

Pawełek jest spokojnym i miłym chłopcem. Już niedługo skończy 10 lat. Niestety, lata, które ma za sobą, nie należą do najszczęśliwszych, przyszło bowiem mu się zmagać z autyzmem wczesnodziecięcym, który utrudnia mu relacje z rówieśnikami oraz z osobami dorosłymi. Problemy emocjonalne takie jak między innymi trudności w kontroli emocji, problemy z nawiązywaniem i utrzymywaniem relacji z ludźmi, bardzo odbijają się na jego codziennym funkcjonowaniu. Wszystkie trudności, jakie wynikają z jego zaburzenia i z jakimi zmaga się Pawełek, znacząco rzutują na to jak wygląda jego codzienne życie. Ponadto chłopiec wychowuje się w rodzinie rozbitej, co dodatkowo sprawia, że jego dzieciństwo nie jest łatwe. Chcielibyśmy przychylić mu nieba, sprawić, by tak jak inne dzieci mógł spokojnie chodzić do szkoły, bawić się z innymi dziećmi, śmiać się i beztrosko cieszyć tak jak one. Konieczna jest intensywna terapia, na którą nam zwyczajnie brakuje pieniędzy… może właśnie dzięki Tobie życie Pawełka stanie się lepsze.

POTRZEBNI BOHATEROWIE!

Dołącz do naszych darczyńców
i ocal przyszłość dzieci.

• Miesięcznie
  • Jednorazowo

Inna kwota

Inna kwota

Każdy darczyńca (jeśli wyrazi na to zgodę) będzie otrzymywał comiesięczny newsletter na co zostały przeznaczone wpłacone środki. Przeczytaj o innych korzyściach.